Een eiland in de oceaan van weblogs

Verschillende dagen

Het was zaterdagmiddag, tegen een uur of vier. We (Nath en ik) hadden dus al een hele dag erop zitten.
We waren al naar de stad geweest – m’n horloge daar opgehaald, voor de rest geen zin om te winkelen, dus weer teruggegaan – daarna nog een tweetal afleveringen van LOST gekeken en we zaten middenin onze derde aflevering van de dag toen we gebeld werden.

Het was de vader van Nath. Of we zin hadden om mee te gaan naar de Griek. Dus in plaats van ’s avonds soep met brood te eten zaten we een paar uur later aan de Keftes – wat gehaktballetjes in pittige tomatensaus is – en de Mixed Grill bij de Griek. Was een leuke verrassing dus, om op de valreep uitgenodigd te worden voor een etentje.

Uiteindelijk kwamen we pas tegen 23.00 weer thuis aan, loom en voldaan. En we sliepen dus al snel.

Het was zondagochtend, tegen een uur of tien. We (Nath en ik) stonden beneden onze boterhammetjes te smeren, omdat we daarna richting Nath d’r ouders gingen. Tegen 11:30 sprong Nath in de auto en ik op haar fiets – want die stond nog bij mij nadat ik vorige week naar de tandarts was geweest op haar fiets

Hierbij moet gezegd worden dat fietsen op Nath d’r fiets beetje een marteling is. Haar fiets heeft namelijk 3 versnellingen, maar de 3e versnelling is de enige die werkt. Dus je kan alleen heel zwaar trappen waardoor je al vrij snel zware – verzuurde – benen krijgt. Maar ondanks de zware benen kwam ik toch vrij snel – na een half uurtje fietsen – bij Nath d’r ouders aan. En daar zat de hele familie (van Nath) al lekker buiten van het zonnetje te genieten.

Dus even uitrusten van het fietsen, maar daarna alweer samen met het neefje en nichtje op en rond het klimrek klimmen, springen, tikkeren en rennen. ’s Middags ook nog lekker een ijsje gehaald en bij het waterskieen gekeken. En toen nog een keertje op en rond het klimrek geklommen, gesprongen, getikkerd en gerend. Ook nog met de bal gelummelt en gegooid. Toen waren we allemaal uitgeput en moe en was het alweer tijd om te eten 😛

Het was zondagavond, tegen een uur of zeven. We (Nath en ik) fietsen tussen de nieuwbouw huizen door. De familie van Nath was inmiddels vertrokken – na het eten en een kop koffie – want ze moesten nog een uur terugrijden. Maar Nath en ik fietsten lekker tussen de nieuwbouw door, beetje kijken wat voor huisje wij wel zouden willen. Hoe is de ligging? Hoe zien ze er van binnen uit? Hoe is de bereikbaarheid? Zouden we er willen wonen? Zou het te groot of te klein zijn? Lekker even beetje oriënteren en fantaseren over de toekomst. 😀

En toen was het alweer maandagochtend, tegen een uur of half zeven. We (Nath en ik) worden wakker en moesten naar ons werk. Het weekend is alweer voorbij, maar over anderhalve week begint ons weekendje weg. Heerlijk 😛