Een eiland in de oceaan van weblogs

Typisch vrijdag

Vrijdagen op het werk zijn altijd precies het tegenovergestelde van de maandagen. Maandag is iedereen beetje in mineur, beetje down en zit stil achter z’n bureau. En vrijdag is iedereen opgewekt, loopt te fluiten, lachen, grapjes te maken en is de sfeer een stuk losser.

Zo hadden we tijdens de lunch de vreemdste conversaties (maar dat is niet veel anders van de andere dagen), we kregen met z’n allen de slappe lach. En alles loopt in het honderd. Verricht nog wel goed werk hoor, heb met Paul (ja, van Oling.org) de opzet van m’n scriptie doorgenomen. Veel nuttige punten aangehaald, maar uiteindelijk kreeg het vrijdaggevoel toch ook grip op onze ‘vergadering’:

Zo refereerde Paul op een gegeven moment naar de ‘5 W’s’ (Wie, Wat, Waarom, Wanneer en Waar). Hij begon dus met ‘Wie’, ging daarna verder met ‘Wat’ en hield toen op. Dus ik zei tegen hem dat we de overige 3 nog moesten invullen. En zijn reactie was dus typisch vrijdags: “Ach, die hebben we niet nodig” 😛

Tja. Zoals bij alle leuke momenten geldt hier ook: je had erbij moeten zijn 😀