Het afgelopen weekend was weer helemaal volgeboekt. Vrijdagavond gezellig voor de tv gehangen met Nath. Toen zaterdag vroeg opgestaan, we gingen bij m’n moeder in de tuin helpen. Uiteindelijk stonden we dus in de regen alle aarde uit de voortuin in een kruiwagen te scheppen, baggersporen achterlatend door het huis te rijden en dan in de achtertuin weer te dumpen.

Na een paar uur waren we al klaar, dus nog wat pannenkoekjes gegeten om weer op krachten te komen en toen even lekker schoongespoeld onder de douche.

Later (zaterdagmiddag) zijn we nog even de stad in gegaan en hebben toen gezellig de trouwdag van de ouders van Nath geviert. Die zijn alweer 23 jaar getrouwd. Toe maar 😀
’s Avonds kwam er nog familie en de buren. Dus was een gezellige avond.

Zondag ook weer vroeg op. We gingen namelijk fietsen naar mijn huis (30-40 minuten fietsen) omdat ik daar nog wat moest klussen (aan websites). We hebben lekker door Almere gefietst, beetje getoured en uiteindelijk kwamen we om 11:30 aan bij mijn huis. Daar heb ik nog wat uurtjes geklust en toen hebben we nog twee afleveringen van LOST gekeken. Die had ik namelijk ‘gekregen’ van Sharky en nog niet aan begonnen.

Heb eigenlijk alweer veels te veel op m’n computer staan: Desperate Housewives, 24, Dead Zone en LOST. Met Desperate Housewives ben ik al een aardig stuk, 24 moet ik weer mee verder en met LOST dus nu net begonnen. Maar dat vroeg wel om meer. Ook Nath wilde meer zien, maar we moesten eten. En toen alweer richting huis. Dus binnenkort maar weer verder kijken.

’s Avonds nog wat tv gekeken en uiteindelijk zijn we tegen 23:00 gaan slapen. Vanochtend weer vroeg op, moest naar de tandarts – geen gaatjes, alles prima – en nu weer op m’n werk. 😀