Categorieรซn
General

Ondertussen

// is mijn Flash Actionscript boek eindelijk onderweg. Hij was uitverkocht, maar nu eindelijk onderweg. Dus hoop dat hij snel op de deurmat ligt en ik weer nieuwe dingen kan leren.

// is Oling.org weer terug in weblogland. Vorig jaar de eerste herstart, toen afgelopen januari nรณg een herstart en nu dan toch maar weer terug naar de roots… de weblog. Succes Paul ๐Ÿ˜€

// ben ik mijn afstudeerstage aan het afronden. De scriptie begint al vorm te krijgen en het CMS – wat ik moest ontwikkelen – hoeft ook alleen nog maar te worden gefinetuned. Dus half juni m’n afstudeerpresentatie en dan 7 juli de diploma-uitreiking. En dan ben ik eindelijk afgestudeerd HBO’er.
Na 7 jaar studeren :S

// kijkt iedereen uit naar Koninginnedag en mij boeit het allemaal niet.

// ben ik samen met Craggie bezig om een Flash website in elkaar te knutselen en lukt al aardig.

// is het alweer vrijdag en gaan we over 5 dagen lekker op vakantie ๐Ÿ˜€

8 reacties op “Ondertussen”

Ik heb trouwens op jouw leeftijd ook gehad dat Koninginnedag me niet meer boeide en ik er geen zin in had. Uiteindelijk heb ik toen vrienden gekregen en ging eens verder kijken dan m’n dorpsstraat lang was en nu vind ik het 1 van de leukste dagen van het jaar.. er is dus nog hoop voor je!

ik was de dappere die reageerde….

ja je moet dat cookie ding eindelijk eens programeren… tis echt ni moeilijk!

input type=text value=?PHP
if($bla = get_cookie(‘raksocookie’)
echo $bla;

en bij je submit pagina

set_cookie(‘raksocookie’, name);

(nu ben ik zelf de N*E*R*D realiseer ik me)

kom we gaan bier drinken

i know… Haico vertelde het van de ‘weddenschap’…

en ik weet dat het niet zo moeilijk is… duh… maar betekend niet dat ik alles meteen doe als het niet moeilijk is… sjeez :S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *