Categorieƫn
General

Onderliggend genot

Rakso is niet alleen een weblog. Het is ook een grote bak waar ik mijn dingetjes in kan gooien. Het kan als tijdelijke verhuisdoos gebruikt worden, of als opslag van bestand, maar ook als tentoonstelling. Ik heb al een tijdje de flash-map, waarin een aantal van m’n flash experimenten staan, maar nu ook heb ik een music-map. Daarin staan een aantal leuke liedjes. Kijk dus geregeld en luister ze snel, want ik weet niet hoelang ik ze erop laat staan.

Flash
Music

2 reacties op “Onderliggend genot”

WOW…. mag ik die flash shit voor mijn site gebruiken!!!????

PLEAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

hee eh… kunnen wij ook shit uploaden?
ik wil een user op je blog!.. .mag dat?
[JA] [NEE]

Wat voor Flash shit heb je nodig voor je site?

[NEE]

Heb het al eens geprobeerd, maar werd weinig gebruik van gemaakt. Dus nu er weer afgehaald. En staat nu niet op m’n lijstje om te doen. Eerst eens kijken voor RSS-feeds, m’n eigen admin fixen en andere dingen šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *