Een eiland in de oceaan van weblogs

Leuke avond, klote nacht

Gister na het werk naar vriend Craggie gegaan. Daar hebben eerst pannenkoeken gebakken (waren heerlijk) en daarna was het plan dat we zouden gaan Flashen. Maar uiteindelijk besloten we om een DVD te huren. Dit werd 5IVE days to midnight, een miniserie welke 3 uur duurde (178 minuten) :S

Dus aangezien het al 21.00 was, besloten we om hem snel te gaan kijken. Het bleek een heel goed onderbouwde, spannende thriller te zijn. En dat het van oorsprong een miniserie voor de tv was, zag je terug in de rustige opbouw. Je leerde de karakters goed kennen, ging met ze meeleven en uiteindelijk was de ontknopping ook zeer geslaagd. Maar dat betekende wel dat ik pas om kwart voor een ’s nachts thuis kwam. Meteen bedje in gekropen.

Tot dusver was het een geslaagde avond. Lekker gegeten, gezellig met Craggie gekletst, leuke film gezien. Allemaal goed.

Totdat ik om 03:30 wakker werd met krampen in m’n maag. Eerst probeer je ze te negeren, maar toen ze erger werden lukte dat niet meer. En de tochtjes naar het toilet begonnen. Eerst een keer, toen terug in bed. Daarna nog een keer en weer terug in bed. Uiteindelijk meerdere malen heen-en-weer gelopen, de krampen bleven aanhouden.

Hier zit ik dan, thuis. Voelde me niet goed genoeg om op m’n werk zitten, dus daarom ben ik thuisgebleven. Had ook niet lekker kunnen werken, nog steeds rommelige maag en dan had ik constant heen-en-weer moeten hollen. Dus zit hier thuis te werken, gaat ook wel goed. Maar maag laat nog steeds van zich horen.

Waarschijnlijk heb ik iets verkeerds gegeten.Maar zou niet weten wat ik verkeerd heb gegeten. Waren gewone pannenkoeken, met ijs als toetje. En beetje dubbelfris gedronken :S