Zoals ik gister riep gingen we vandaag skaten. Samen met vriend Craggie, broertje Jasper en vriendinnetje Nath trokken we erop uit. Ik was van plan om het rustig aan te doen en de omvang van het rondje te beperken tot een klein rondje. Want had nog wat spierpijn (in m’n rug en bovenbenen) van het boom-wortel-trek-hakwerk van gister. En ook omdat het weer de eerste keer was dat ik op de skates stond – sinds vorig jaar zomer.

Uiteindelijk werd het rondje toch wat groter dan geplanned. Nadat we halverwege besloten hadden om verder door te skaten – in plaats van verstandig te zijn en om te keren – waren we al snel doodop. Ik krijg vaak last van m’n voeten – rode geschuurde blaarplekken en soms kramp – en dat was nu ook weer het geval. Uiteindelijk kwamen we na 3 uur skaten weer thuis aan. Helemaal kapot.

Daar dus even rustig wat gedronken, daarna nog een ijsje gehaald en de rest van middag buiten spelletjes – Carcassonne en De Ontembare Stad – gespeeld.

Ben nog nog stijf van het werken gister en het skaten vanmiddag. En bedenk me nu dat ik morgenavond weer moet zwemmen en dinsdag weer moet hardlopen. Ben dus eigenlijk wel sportief bezig, maar merk het nog nergens aan 😛