Een eiland in de oceaan van weblogs

gaat bikkelen

Soms heb je behoefte aan even vakantie. Even lekker niks aan je hoofd, lekker rust en relaxen. Sinds afgelopen zomer zijn we niet meer weggeweest, dus het werd weer eens tijd. We hadden nog steeds geld liggen van ons Pieten afgelopen december en waren nog steeds van plan om daarmee op vakantie te gaan. Soms keken we beetje rond, maar meestal besloten we dan om nog even te wachten. Maar nu hemelvaart eraan komt, heb ik de vrijdag vrijgenomen en dus een lang weekend (donderdag tot zondag) vrij. Dus toen
hadden we ineens een datum, maar nog geen bestemming. 😛

Na afgelopen weekend een tijdje rondgekeken te hebben uiteindelijk iets gevonden, een bungalow in het park De Bikkels. Ligt ergens in Noord-Brabant, midden in de Peel. Hopen dat het dus beetje mooi weer is, want dan kunnen we daar mooi stuk fietsen of rondlopen in de bossen.

En het huisje is ook niet mis: oppervlakte ca. 56 m?, vrijstaand, geheel gelijkvloers, woonkamer met open keuken, open haard, slaapkamer met twee ??npersoonsbedden, slaapkamer met een stapelbed en een ??npersoonsbed, badkamer met douche, apart toilet, terras met meubilair.

We vertrekken woensdagavond (4 mei), na het werken naar huis en weg. Hierdoor hebben we nog een nachtje langer dan wanneer we donderdag pas zouden gaan. En dan komen we zondag (8 mei) ’s avonds weer terug.

Heb er echt ontzettend veel zin in en het is al over twee weken. Neem m’n fotocamera mee, dan kan ik mooi foto’s schieten. En natuurlijk hier showen hoe kewl het was 😀