…daar bestond dit weekend voornamelijk uit. Zaterdag gingen we al vroeg weg, naar Best. Daar gingen we op visite bij m’n oom en tante. Eerst lekker zitten praten en in de middag kwamen neef Rick en z’n vriendin Janine ook nog langs. Met hen zijn we nog even het dorp ingegaan, de dames wilden natuurlijk nog even een aantal kledingwinkels in en uiteindelijk waren we net voor het eten (17:00) weer terug.

Na het eten (heerlijke spaghetti) hebben we nog even alle beelden van m’n tante bekeken. Ze doet inmiddels alweer 15 jaar aan beeldhouwen (klei, keramiek en andere grondstoffen) en we waren echt heel erg onder de indruk. Vooral de bustes zijn heel gedetailleerd en mooi gemaakt. Toen terug naar huis en daar nog even lekker in bed tv gekeken.

Zondag stond de LG Almere Rally op de planning. Samen met vriend Craggie zijn we met z’n drieen om 12:00 met behulp van de aangeschafte plattegrond naar de eerste proef gereden. Daar staan genieten van langsscheurende rally-auto’s en uiteindelijk tot 18:00 bij verschillende proefen gekeken.

Midden op de dag kwamen we nog vast te zitten in de modder. Ik had de auto willen parkeren op het gras, maar had niet gezien dat het modder was. Dus kwamen er niet meer uit. Helemaal niet meer? Nou, het scheelde weinig. Uiteindelijk door te ‘wiegen’ en met een forse duw van Nath en Craggie kwamen we eruit 🙂

De dag eindigde in het pannenkoekenhuisschip. Net zoals vorig jaar, toen sloten we onze eerste rallydag ook af met pannenkoeken. En door het gister weer te doen hebben we er een traditie van gemaakt. Dus na elke rally moeten we pannenkoeken eten voortaan 😀

Aangezien we vergeten waren onze fotocamera’s mee te nemen hieronder een aantal foto’s van RallyMedia.nl geleend.

Meer foto’s van RallyMedia zijn hier te vinden.