Een eiland in de oceaan van weblogs

Andere opzet

Rakso is een weblog, al sinds oktober 2003. Dat is inmiddels alweer ruim anderhalf jaar. En tuurlijk heb ik het genre niet uitgevonden, maar steeds meer mensen beginnen het ook te doen. Op m’n werk alleen al zijn er nu al drie collega’s die ook zijn gaan bloggen. Dat is natuurlijk leuk, maar maakt Rakso wel steeds minder origineel.

Loop al een tijdje met deze vraag rond; als iedereen het doet, waarom zou ik het dan ook nog blijven doen?

En uiteindelijk maar de knoop doorgehakt. Ik ga stoppen met Rakso. Tenminste, op de manier hoe ik het nu doe. Geen weblog meer. Geen dagelijkse tekstjes. Geen belevenissen meer.
Ik ga Rakso meer gebruiken als m’n eigen fileserver. Opslag voor belangrijke dingen, experimenten, testserver. Zo wil ik meer met Flash gaan doen en ook meer experimenteren met programmeren. Dus dit zal – waarschijnlijk – een van m’n laatste posts zijn. Helaas 🙁

Dus jullie zullen nog wel van me horen, maar niet meer in weblog-vorm. Meer korte experimenten, dingetjes die ik gemaakt heb, foto’s etc.

Edit @ 22:44
Dit was uiteraard een 1 april grap. Tuurlijk stop ik niet met Rakso. Vind het nog steeds veels te leuk om alles hier te roepen.