CategorieΓ«n
General

Weer druk

Deze week krijg ik het weer (lekker) druk. Er staan veel dingen op de planning.

// Omdat het gister Tweede Paasdag was, heb ik niet kunnen zwemmen. Daarom wil ik vanavond even hardlopen om toch een beetje op conditie te blijven.

// Daarnaast natuurlijk ‘Operation: Recover Data’. Had hem zondagmiddag aangezet, maar toen was hij al op 70% van een partitie. Vanavond weer het volgende gedeelte data terug proberen te halen. Het is gelukkig geen moeilijk proces – gewoon aanzetten en hij begint – maar wel een heel langzaam en slopend: dat programma bekijkt echt alle data op de byte nauwkeurig en elke keer komen er weer schermpjes met de vraag of ik verder wil gaan, wil overschrijven, wil stoppen etc. Dus daarom kan ik het niet eenvoudig aanzetten en weglopen.

// Daarnaast deze week – nadat ik m’n computer beetje op orde heb kunnen brengen – m’n website werk maar weer eens oppakken. Zo moet ik namelijk de website van een kennis verhuizen naar een nieuwe hoster, wil me meer verdiepen in ASP.NET, wil samen met vriend Craggie nog wat gaan Flashen en wil op de achtergrond nog wat aanpassingen maken aan Rakso.
Wel lekker hoor, dat m’n harde schijf weer terug is. Hoop dat ik hem een beetje goed kan indelen en dat ik veel data nog terug kan krijgen. We zullen wel zien, maar in ieder geval lekker dat ik weer beetje kan rommelen πŸ˜€

// Ook wil ik deze week nog wat gaan gamen op m’n Playstation2. Is alweer een tijdje geleden, heb onlangs aantal nieuwe spellen gekregen en die moet ik nog steeds eens uitvoerig testen.

Dus genoeg te doen. En het is alweer dinsdag. Wel lekker, gister voelde het als zondag en vandaag is het alweer dinsdag. Alweer bijna halverwege de week πŸ˜€

5 reacties op “Weer druk”

hee… ik heb dit weekend de harddisk van mijn flat mate recovered… zijn NTFS partitie kon niet meer door Windows gelezen worden (wel door linux gek genoeg)

File Scavenger gedownload… + crack anders mag je maar 64 KB recoveren :-/
en idd… donderdag op vrijdag nacht is ie bezig geweest… maar eh.. geen vragen.. gewoon kopieren naar andere schijf!… ideaal…

Hoho. Beetje reclame lopen maken. Nou, voor deze ene keer dan πŸ™‚

Maar mocht GetDataBack niet al m’n data terugkrijgen ga ik die eens checken. Thanx voor de tip. En uiteraard gebruik ik ook een crack. Anders zat er ook een max van 64kb aan. Damn, alsof je bestanden hebt van zo klein die iets waard zijn πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *