Een eiland in de oceaan van weblogs

Vervolg van slechte dag

Vanavond nadat ik thuis was heb ik m’n harde schijf met een speciaal programmaatje laten onderzoeken. En van de uitkomst werd ik niet blij. Hij gaf aan dat m’n harde schijf niet te repareren was. Helemaal kapot, dood, overleden, total-loss :@

Daarna even op de website van Maxtor gekeken. Dat is de fabrikant van mijn harde schijf. Gelukkig geven ze lang garantie op harde schijven. Ik bleek nog garantie tot augustus 2007 te hebben. Dus ik krijg een nieuwe harde schijf, dat is zeker. Misschien dat ik er dan zelf nog wel eentje bijkoop om te kunnen mirroren. Maar ja, daarmee krijg ik m’n huidige gegevens natuurlijk niet meer terug. 🙁

Ga nu eerst maar even proberen of ik de harde schijf via een andere computer kan benaderen. Dan kan ik tenminste de belangrijkste bestanden backupppen. En dan stuur ik m’n harde schijf maar op :S

Ik laat wel weer horen als er weer nieuws is :). Grmbl :@