Een eiland in de oceaan van weblogs

Toch niet alles

Gisteravond eerst gezellig bij Nath filmpje gekeken (Lucky 7 op Yorin, leuke film). Toen weer terug op de fiets – jaja, was sportief – en toen nog tot laat (2 uur) bezig geweest met het indelen van m’n harde schijf. Begint eindelijk weer ergens op te lijken.

Eerst alle data bekeken en kwam erachter dat niet al data veilig was recovered. Al m’n belangrijke data (email, websitewerk, documenten) lijkt goed te zijn, maar alle gedownloadde films en series zijn weg. 🙁

Heb m’n harde schijf nu in meerdere kleinere stukken (zogenaamde partities) verdeeld, waardoor het gemakkelijker moet worden om alles te beheren. Hoop ik 😀

Vanavond ga ik weer verder. Eerst bij Craggie eten, dan gaan we samen beetje Flashen. Als ik dan nog tijd heb ga ik nog wel ff wat met m’n harde schijf rommelen. Of gamen. Kijk wel even 😀