Een eiland in de oceaan van weblogs

spijbelt

Gisteren heb ik gezondigd. In plaats van te gaan sporten (taichi en zwemmen) heb ik lekker lui op de bank gehangen samen met Nath. Voelde me wel beetje schuldig, had al sinds donderdag niet meer gesport. Toen had ik namelijk samen met Craggie gelopen. Eigenlijk had ik zondag nog even willen lopen, maar toen ook niks van gekomen.

Gisteravond eerst lekker gegeten – eten stond al klaar op tafel toen ik ’thuis’ kwam – en daarna samen nog wat dingetjes gedaan. Jaja, ‘samenwonen’ betekend dat je meer moet doen in het huishouden. Je hebt dan meteen meer verplichtingen.

En na alle verplichtingen hebben we lekker samen op de bank gehangen, beetje tv gekeken en ik heb nog even m’n nieuwe aanwinst bestudeerd. Helaas was Nath beetje te moe van de lange werkdag om het uit te proberen. Maar waarschijnlijk gaan we vanavond even kijken.

Ga vanavond ook nog even lopen. De planning voor vanavond is dus als volgt: uit werk komen, stuk hardlopen, eten, opruimen, spelletje uitproberen en de rest van de avond is nog variabel 😀