Gistermiddag samen met Nath m’n nieuwe spel uitgeprobeerd. Eerst was het nog beetje verwarrend wat we precies moesten doen, maar al snel werd alles duidelijk. Alles? Nou ok, eerste potje hebben we – achteraf gezien – helemaal verkeerd gespeeld. Maar toen we het tweede potje – volgende de juiste spelregels – speelden merkten we meteen dat het nog leuker was om te spelen.

Uiteindelijk hebben we het spel nu 5 keer gespeeld. Daarvan heeft Nath er 4 gewonnen. En dat kan natuurlijk niet. Dus we gaan nog vele potjes spelen en de score eens omdraaien. Maar het spel bevalt dus prima.

Vind sowieso dat ik me eens meer op de offline-spellenmarkt moet richten. Eens verder kijken naar bord- en gezelschapsspellen. Zijn er genoeg te vinden. 😛

Update @ 17:23
Net nog een potje gespeeld en toen won ik. Dus de stand is nu 4 – 2 in het voordeel van Nath 😛

Update @ 20:33
En weer twee potjes gespeeld 😀 Nu beide een keer gewonnen. Tussenstand: 5 – 3