Een eiland in de oceaan van weblogs

Rustig weekend

// Gister hebben we nog wat boodschapjes gedaan en toen laat in de middag Nath d’r ouders naar Schiphol gebracht. Daar zijn ze – na een uur vertraging – naar Turkije gevlogen. Uiteindelijk kwamen ze om vier uur ’s nachts aan in hun hotel. Daar zitten ze nu dan. Lekker in de zon, op een terrasje met meer dan 20 graden.

// Wij zitten nu dus lekker in hun huis. We ‘passen op het huis’ en de hele dierentuin. Gister lekker makkelijk bij de Burger King gegeten en vanavond gaan we lekker romantisch gourmetten. Heerlijk.

// Vanmiddag weer ons spelletje gespeeld. Was een enerverend potje. We maakten het elkaar knap lastig. Zo brandde Nath een gebouw van mij tot de grond toe af, ik – op mijn beurt – brandde twee van haar gebouwen plat en later nam ik ook nog twee van haar gebieden in. Hierdoor sprong de score constant heen-en-weer, maar uiteindelijk in mijn voordeel. Ik heb dus gewonnen, met een voorsprong van 11 punten. 🙂

// M’n harde schijf is nog niet vervangen. Heb lopen zoeken naar een oplossing, maar waarschijnlijk bestel ik binnenkort een nieuwe harde schijf, probeer dan de oude gegevens over te zetten en dan ruil ik m’n huidige – defecte – in voor een nieuwe. Dan heb ik dus twee harde schijven die elkaar zullen gaan mirroren. (Heeft u al gemerkt dat ik de laatste tijd bij veel woorden die ik cursief schrijf een uitleg plaats? Kijk maar: hang met de muis boven het woord ‘mirroren’ en zie de uitleg). Maar dat zal waarschijnlijk pas over een week of twee van start gaan. Tot die tijd dus beetje aanrommelen. Maar gaat wel lukken. :S