Het is makkelijker om korte stukjes te schrijven en ze gezamelijk onder de noemer ‘lijstjes’ te plakken dan er allemaal losse posts te maken. Dus hier komt er weer eentje.

// Gistermiddag – omdat ik nog ziek thuis zat – weer Star Wars II: Attack of the Clones gekeken. Had hem pas één keer gezien, in de bios. Maar aangezien 19 mei het laatste deel (deel III: Revenge of the Sith) in de bioscoop komt wilde ik hem toch graag nog eens zien. Om alles weer een beetje terug te halen. En dat was leuk, want ben nu weer helemaal into StarWars. Ga weer eens een SW-spel spelen en wil binnenkort ook maar weer eens de delen IV, V en VI zien.
(mocht iemand moeite hebben met de romeinse cijfers: kijk dan hier)

// Heb vandaag m’n contract getekend. Dus ik ben officieel per 1 april werknemer bij Framfab. Ik zal daar de functie van Junior Developer gaan vervullen. Dat zal inhouden dat ik me moet gaan verdiepen in ASP.NET en daarnaast zal ik me meer met Flash bezig gaan houden. Leuk leuk dus. Zal in april nog wel bezig zijn met het afronden van m’n stage, maar vanaf 15-20 april zal dat zijn afgerond en zal ik me officieel kunnen richten op m’n werken hier.

// Heb gister bij Nathalie thuis hun nieuwe internet van Wanadoo geinstalleerd. Ging allemaal smooth totdat bleek dat hun telefoon niet goed was aangesloten. En toen hield het verhaal op. Ik kon niks meer doen. Vanochtend is er een monteur geweest, dus ik ga internet er vanavond weer op gooien. Wel vervelend. Moet ik weer het hele internet downloaden en erop zetten. 🙂

// Ik surf nog steeds met Firefox. En het bevalt uitstekend. Meer zelfs. Het bevalt perfect. Ik mis InternetExplorer voor geen meter. Alle pagina’s die ik sinds 14 februari heb bezocht heb ik prima kunnen bekijken. Geen enkel probleem tegengekomen. En vind het echt heerlijke browser. Je kan met tabbladen werken, dus je hoeft niet steeds een nieuw Explorer-scherm te openen, hij heeft een
popup-blocker en ik heb er zelf een ad-blocker aan toegevoegd en meer. Echt super super. Ik kan hem echt iedereen aanraden.
Daarnaast gebruik ik – ook sinds 14 februari – de emailclient van Mozilla, Thunderbird. Is eigenlijk exact hetzelfde als Outlook Express. Alleen dan sneller, veiliger en heeft zelfs een spamfilter ingebouwd.

// Hier is het net weer begonnen te sneeuwen. Hopen dat ik straks veilig thuis kom 😛