Een eiland in de oceaan van weblogs

Maandaggebla

Het is weer maandag, de week begint weer. En het is meteen het einde van een aantal leuke dingen: m’n weekje ‘samenwonen’ met Nath is voorbij en het weekend is ook afgelopen 🙁

Zaterdag onze appeltaart gebakken (was goed gelukt), huisje nog beetje opgeruimd en toen om 19:00 de ouders van Nath opgehaald. Hartstikke bruin kwamen ze het vliegtuig uitgelopen. Met de auto naar huis gereden en daar hebben ze honderduit verteld over hun vakantie in Turkije en alle vreemde/mooie/aparte dingen die ze daar gezien hebben. Daarna nog even hun foto’s bekeken op de tv.

Gister samen met m’n moeder, Herman, m’n broertje en Nath naar de Beekse Bergen geweest. Eigenlijk zou vriend Craggie en z’n vriendin ook mee gaan, maar hij was ziek. Dus helaas kon hij niet mee :S
’s Ochtend vroeg al opgestaan, toen met twee auto’s naar Hilvarenbeek gereden – waar de Beekse Bergen zijn. Toen eerst nog een klein half uur in de rij voordat we naar binnen konden. Daar lekker rondgelopen, dieren gekeken en uiteindelijk daar nog ’s avonds gegeten. Toen tegen 17:30 weer huiswaarts gegaan.

Daar nog beetje tv gekeken en uiteindelijk al vroeg naar bed, waren allemaal niet zo lekker. Vanochtend bleek hoe ‘niet lekker’ we waren.
Want de ouders van Nath hebben allebei – waarschijnlijk door de airco in hun hotel – griep. Beide hartstikke verkouden en zelfs koorts. Beterschap dus beiden.

Vanavond kom ik pas weer thuis – na een week weggeweest te zijn – en dus kan ik dan weer verder met m’n harde schijfje. Moet hem zelfs nog bestellen, maar verwacht hem in de loop van deze week thuis te krijgen. En dan beetje rommelen, data proberen terug te halen en dan de defecte opsturen.
We zullen wel zien hoe het uitpakt.

Maar dit is dus weer het begin van een mooie week. Het zonnetje schijnt en ik ben blij 😀