Een eiland in de oceaan van weblogs

Korte puntjes

Vandaag weer even een aantal korte updates, berichtjes en feiten:

// Gister heb ik geprobeerd m’n harde schijf tot leven te wekken. Ondanks dat ik er gewoon garantie op heb, wil ik hem toch wel graag nog even kunnen benaderen voor wat gegevens. Hopelijk gaat het nog lukken, maar ben al iets minder in paniek. Heb gister een CD gevonden met een berg backups. Helaas stamde deze uit september 2004, dus inmiddels alweer een half jaar oud. Maar toch de belangrijkste bestanden – behalve m’n email en de gedownloadde muziek/series/films – zijn gebackupped.

// Een aantal weken geleden had ik al genoemd dat Nath de voorbereiding van d’r assesment zo goed was doorgekomen. Vandaag had ze dus het assesment. En ze was super zenuwachtig, wat logisch is. Hoor vanavond hoe het ging, maar heb er het volste vertrouwen in.

// Ga vanavond weer lopen samen met Craggie. Afgelopen dinsdag weer voor het eerst gelopen sinds ruim twee weken. En dat ging minder dan verwacht. Misschien omdat ik de dag ervoor TaiChi en zwemmen had gedaan. Of misschien gewoon slechte dag? Wie weet. In ieder geval heb ik totaal maar een keer hoeven wandelen, maar het ging zwaarder dan ik had verwacht. We zien wel, vanavond.

Update @ 14:47
// Nath is net terug van d’r stage. Was helemaal op van d’r assesment. Ging heel goed, dus dat is mooi. Nu is het alleen nog afwachten op wat de beoordelaars ervan vonden. Maar dat is nog even een aantal weken afwachten.