Vandaag weer aan het werk. Ben weer beter. Maar beter dan wat of wie, dat is dat altijd de vraag 🙂

Maar wat een bagger vandaag. Stinkend koud en dan ook nog de gladde overblijfselen van wat ooit mooie sneeuw was. Tuurlijk, de verhouding sneeuw/drek is nu nog 90/10, maar ik ben bang dat we al snel geen mooie witte vergezichten hebben maar lelijke modder-bruine troep.

Eigenlijk hebben we er nu al niks meer aan. Was het de laatste dagen nog mooi (dikke vlokken en mooie taferelen: zie onderstaande fotos) en werden er ook volop sneeuwpoppen en alles gemaakt. Nu is de sneeuw net poedersuiker. Ziet er lekker uit, totdat je het proeft. Je kan er geen (sneeuw)bal van maken, het glibbert en je laat overal natte voetstappen achter.

Vanochtend bij de bushalte was het al niet veel beter. Liep beetje rondjes – om geen koude voeten te krijgen – en zag overal gele plekken. Juist ja, plekken waar honden zich niet konden inhouden. Normaal merk je daar weinig van – behalve op de grasvelden – maar nu zag je overal gele ingesmolten herinneringen aan het toiletbezoekje van een hond. Bah.

Zal blij zijn als het echt lente wordt en al die sneeuw nou eens voorlopig opgeborgen wordt. We hebben nu allemaal genoeg foto’s kunnen maken voor de komende 10 jaar kerst, dus laat de zon maar komen 😀