Een eiland in de oceaan van weblogs

Haargedoe

M’n haar zat gister weer warrig. Ik heb – zolang ik me kan herinneren – al kort haar: zijkant gemillimeterd en bovenop korte stekels. Maar wilde eens zien hoe langer haar me staat. Dus ben de laatste tijd aan het sparen. Bij de kapper – iets van anderhalve maand geleden – heb ik het beetje laten bijknippen, maar niet laten kortwieken.

Maar het is nog even wennen met het ‘nieuwe’ haar. ’s Ochtends is het soms makkelijker, want ik smeer er een kwak wax in en het is klaar. Maar soms dan zit het steeds maar niet goed, niet goed en nog steeds niet goed. Uiteindelijk ben ik dan zo gefrustreerd dat ik met beide handen door m’n haar woel, dan zit het rommelig en ben ik weer beetje tevreden.

Maar soms dan blijk ik ’s ochtends nogal een onscherpe blik te hebben gehad. Want dan heb ik ’s ochtends voor de spiegel het idee dat m’n haar goed zit en als ik dan tegen de middag in de spiegel kijk dan vind ik het weer vreselijk. En snap dan ook niet dat ik daar ’s ochtends tevreden over was 😀

Vandaag zit m’n haar trouwens weer anders. Beetje minder rommelig, minder warrig. Eens kijken wat ik er vanmiddag van vind 😛