Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Goede invloed

Nath heeft een goede invloed op mij. Als ik bij haar ben, dan ga ik eerder naar bed, slaap ik eerder en kom ik eerder m’n bed uit. Soms dan wil ik onbewust nog even blijven liggen, maar dan haalt ze me eruit… en dat is goed. Vorige week was ik de hele week samen met Nath en dat ging echt super goed. Maar dat is nu helaas voorbij. We wonen weer ‘apart’ en zien elkaar minder vaak 🙁 En dat merkte ik. Gisteravond pas om 01:00 naar bed gegaan en vanochtend ging het als volgt:

[06:45] wekker gaat voor de eerste keer, ik druk op snooze
[06:54] wekker gaat weer, ik druk weer op snooze
[07:03] wekker gaat weer, ik druk weer op snooze
[07:12] wekker gaat weer, ik druk weer op snooze

— dit patroon van elke 9 minuten weer op snooze drukken gaat nog even door —

[07:38] wekker gaat weer, ik besluit om hem uit te zetten. Met het voornemen er ‘zo’ uit te gaan. En dat had ik niet moeten doen 🙁

[08:51] broer Jasper komt binnen en vraagt of ik niet naar m’n werk moet.

Conclusie: ik heb me weer verslapen :@. Ik kan dus niet zonder Nath. En natuurlijk niet alleen omdat ze als wekker fungeert. 😀

Vorige

Trouwdag

Volgende

Early bird

  1. paul

    … maar dat is wel de hoofdreden? Jij Gemenerd! (zag je dat, met een hoofdletter!)

  2. skar

    En weet je wat nog het stomste is? Zie nu net – vanavond om 22.00 – dat ik vanochtend om 8.30 een afspraak had bij de tandarts :@

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén