Het weekend begon vrijdag goed. Lekker relaxed werken, ontspannen sfeer en toch veel kunnen doen. Zo moet het eigenlijk elke dag zijn 🙂

’s Avonds ben ik begonnen met ‘Operation: Recover Data’. Hiermee doel ik op het terughalen van de data van m’n gecrashde harde schijf. Eerst was het nog even lastig om m’n nieuwe harde schijf te installeren. Omdat het een nieuwe S-ATA schijf was, moest ik even uitzoeken hoe ik die moest benaderen. Uiteindelijk had ik zaterdagochtend alles klaar. En toen moest ik de data gaan terughalen. En daar is mijn computertje nu nog steeds druk mee bezig.

Gistermiddag een programma geinstalleerd (GetDataBack) en deze kon – heel eenvoudig – m’n gecrashde harde schijf doorspitten naar restjes data. Uiteindelijk toch veel gevonden, maar er flitsten ook veel errors langs. Dus het zal mij benieuwen hoeveel bestanden ik echt goed terugkrijg. Maar zag wel veel bekende bestanden langskomen. Dus ik heb hoop.

’s Middags – toen mijn computertje stond te ploeteren – zijn we nog even inkopen gaan doen. We hadden nog wat dingetjes nodig en uiteindelijk kwamen we met meer dingen terug. Ik had – impulsief – twee overhemden (hele mooie) en twee shirts gekocht en liep dus al snel met tassen vol rond. Terwijl ik in eerste instantie alleen wat kleine dingetjes nodig had 🙂

Zaterdagavond zijn we samen met m’n oma en de familie lekker uiteten geweest. Naar de italiaan (pizzaria). Daar gezellig met z’n allen gegeten en daarna nog bij oma lekker wat gedronken. Uiteindelijk waren we pas om 1:00 thuis.

Na een nachtje (met een uur minder) vanochtend lekker gezamelijk paasontbijt gedaan, daarna samen met Nath nog even naar een paasmarkt geweest. Daar nog een paar schoenen gekocht. Degelijke stappers, maar spotgoedkoop :D. Nu heb ik dus voorlopig weer even niks nodig.

Vanavond lekker met Nath tv kijken en dan morgen ook nog een dagje relaxen. Dinsdag weer naar werk en dan ’s avonds eens zien hoever het met ‘Operation: Recover Data’ is gekomen.