// Ik stond vanochtend keurig om 6:50 naast m’n bedje. Helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe dag. Dit vroege opstaan resulteerde dan ook dat ik om 8:15 al op m’n werk zat 😀

// Het vroeger vertrekken had ook als voordeel dat het rustiger was in de bus en de metro. Vooral in de metro had ik gewoon alle ruimte. Terwijl het nog niet eens 20 minuten scheelde met hoelaat ik normaal vertrek. 🙂

// M’n hardeschijf is besteld en onderweg. Hij staat inmiddels in Amsterdam-Bornhout en wordt waarschijnlijk morgen afgeleverd. Tenminste, dat zei de site van TPG

// Gister had ik me verslapen en kwam daardoor later op m’n werk. Dit was al bekend, maar wat het nog rotter maakt is dat ik er gisteravond (22:00 ofzo) achterkwam dat ik gisterochtend om 8:30 een afspraak had bij de tandarts :P. Echt stom dus.

// Vanochtend weer heerlijk samen met Joe gereisd. Lekker in de bus zitten, terwijl Joe een muziekje speelt. Vanochtend had ik de keuze gemaakt voor Blues en Boogie Woogie. Dus lekker zitten swingen – stiekem van binnen – onderweg terwijl ik luisterde naar Jerry Lee Lewis, James Brown en meer.