De afgelopen weer een weekje van ‘samenwonen’ gehad. Morgen is het weer afgelopen, dan komen Nath d’r ouders weer terug van vakantie. Helaas voor hun, helaas voor ons 😀

Vandaag had ik een dag vrij genomen. Nath was ook vrij van school, dus zouden we wat leuks gaan doen. Maar wat? Na vanochtend lang te hebben gezocht op internet waren we nog steeds bij het beginpunt: niks. Uiteindelijk hebben we besloten om vandaag het huis te gaan fatsoeneren (alles opruimen, stofzuigen, schoonmaken etc) en morgen iets leuks te gaan doen.

Waarschijnlijk gaan we morgen naar de Zuiderzee Rally. Is inmiddels alweer een jaar geleden dat we samen met Craggie erheen gegaan zijn. Dus wel zin om erheen te gaan. Lekker weer scheurende auto’s kijken.

Vandaag alles gedaan. De ramen gelapt, stofgezogen, alles netjes, kastjes opgeruimd en alles. Moet ik toch thuis ook maar eens meer gaan doen :). Daarnaast ook weer lekker veel spelletjes gespeeld. De Ontembare Stad is nog steeds Nath d’r favoriet (ondanks dat ik nu vaker win) en met Carcassonne leren we nu ook meer spelen.

Uiteindelijk dus een geslaagd dagje vrij 😀