Ik ben een gamer. Al sinds een jaar of 10 – schat ik. Vroeger was ik meer die-hard dan nu. Nu is het meer gelegenheidsgamer. Speel nog wel spellen, maar minder vaak dan een paar jaar geleden.

Ik heb het nu – waarschijnlijk – drukker met andere zaken (werk, school en uiteraard vriendin). Maar merk dat ik nog wel heel erg geinteresseerd ben in gamen. De laatste tijd eigenlijk soms zelfs meer in oudere games. Wil een aantal games – waar ik een aantal jaar geleden helemaal gek van was – weer oppakken.

Afgelopen weekend bijvoorbeeld heb ik weer Red Alert 2 en C&C General geïnstalleerd. Gewoon omdat ik er weer zin in had.

Wil binnenkort ook maar weer eens Abe’s Oddysee gaan installeren. Heel leuk side-scrolling-puzzelgame. Echt lachwekkend goed. Hoop eigenlijk dat hij nu niet gaat tegenvallen, maar merken we snel genoeg 🙂