Een eiland in de oceaan van weblogs

Maandagochtendgebla

Het is weer maandag. Het weekend is weer voorbij, een nieuwe week weer begonnen. En beter kon het niet beginnen. Was vanochtend lekker vroeg opgestaan, moest Nath d’r vader nog even helpen. En daarna lekker naar m’n werk gegaan – door de sneeuwbuien heen.

En daar stond ik dan om 8:20. Keurig op tijd, maar voor een dichte deur. Terwijl het nog steeds sneeuwde, was er nog niemand :S Maar gelukkig had ik Joe om de tijd mee te doden en hebben dus samen het weekend even doorgenomen.

Mijn weekend begon vrijdag om 16:30. Toen kwam Craggie naar Amsterdam om samen naar de AutoRAI te gaan. Dit was wel leuk, maar hadden allebei zo’n honger dat we het laatste deel van de AutoRAI heel snel doorgelopen zijn. Daarna samen ergens in een snackbar wat gegeten. En toen weer richting huis, waar ik om 21:30 aankwam. Ondanks dat het nog vroeg was snel gaan slapen, want was doodop 😛

Zaterdagochtend vroeg opgestaan, want we gingen naar Nijmegen, bij Tigi en Mirjam langs. Zij hebben sinds januari een huisje en we gingen dat bezichtigen en bleven eten. ’s Middags nog even de stad in geweest en ’s avonds lekker met z’n vieren gegourmet. En toen moesten we alweer terug 😛

Uiteindelijk om 21.45 thuis, daar nog even samen met Nath naar CSI en Las Vegas gegekeken en toen – zonder Nath, die was namelijk al vertrokken naar dromenland – heb ik nog aantal nieuwe spelletjes op m’n Playstation getest (Mercenaries, NBA Street V3 en nog aantal anderen). Ging uiteindelijk weer veels te laat slapen 🙂

Zondag beetje uitgeslapen, ontbeten en toen nog beetje gewerkt (voor school en werk). Daarnaast nog ff verder gegaan met het spelen van Mercenaries. In de middags naar Nath gegaan, daar nog even hun computer meer geheugen gegeven en ’s avonds lekker samen gekookt. Uiteindelijk lagen we al vroeg in bed, want waren weer doodop van ons weekend.

En toen was het alweer maandag. Het weekend weer voorbij, een nieuwe week weer begonnen. En beter
kon het niet beginnen. Was lekker vroeg opgestaan, moest
Nath d’r vader nog even helpen. En daarna lekker naar m’n werk gegaan –
door de sneeuwbuien heen. Inmiddels was het bijna negen uur en nog steeds niemand aanwezig. En aangezien ik geen sleutel had kon ik niet naar binnen. Ben toen maar even een lekker bakkie koffie thee gaan drinken samen met een collega – die ook geen sleutel had. Tegen 9:20 kwamen we terug en zat het kantoor alweer vol mensen. Dus kon eindelijk – een uur later sinds m’n eerste aan-bel-poging – naar binnen. 😀