Hier weer een kort lijstje met willekeurig gebla. Heb geen zin om van elk item een aparte post te maken, maar moet toch jullie – de bezoekers van Rakso – tevreden houden 🙂

. Morgen lekker even Amsterdam in en dan ’s avonds bij m’n oma eten. Na het eten lekker kaarten samen met oma en de tantes. Gezellig

. Vanochtend weer jam op m’n brood gedaan. Twijfelde eerst tussen pindakaas, chocoladepasta of jam – inderdaad, alleen smeerbare producten want dat is makkelijk, snel en lekker. Uiteindelijk voor jam gekozen met de gedachte dat ik me dan misschien herinnerde wat ik laatste wilde vertellen maar vergat.

. Afgelopen nacht kort geslapen. Tot 2.45 bezig geweest met Rakso, toen gaan slapen en om 7.00 er alweer uit. Had weinig last ervan, behalve dat ik me soms beetje licht in m’n hoofd voelde :S Zo dus maar lekker bedje in.

. Vanavond weer lekker gelopen met vriend Craggie. Hadden beide beetje zware benen – ik door de korte nacht en vriend Craggie door een paar wijntjes :S Begonnen dus iets moeizamer, maar uiteindelijk heerlijk gelopen. Zondagmiddag misschien weer even.

. Maandag lekker beginnen met zwemmen. Heb er zin in. M’n zwembril ligt al een week te wachten totdat hij eindelijk gebruikt kan worden. En maandagavond is het eindelijk zover.

. Ook hoop ik maandag m’n bestelde mp3-speler te kunnen verwelkomen. De winkel waar ik hem besteld had was van 7 – 11 februari gesloten. Dus als ik mazzel heb, verzenden ze hem morgen (zaterdag) en krijg ik hem maandag. Anders dinsdag of woensdag. Ach, zie wel.

. Pluis heeft z’n eigen ren gekregen. Eerst mocht hij vrij door de kamer rondhollen, maar sinds hij de kabel van de muis heeft vernaggeld werd hij strikt binnen de grenzen gehouden. Maar nu heeft hij aan z’n hok een stuk van 1 bij 1 meter waarin hij vrij kan rondhuppelen

. Ik had nog een onderwerp waar ik een post over wilde schrijven. Maar uiteraard ben ik dat weer vergeten. Moet het toch eens meer gaan opschrijven 🙂

Dan kruip ik nu lekker naast Nath. Tot morgen