Nath is een JIO, Juf In Opleiding. Ze doet de PABO en is over een jaartje een echte-echte-echte juf. Voor mij is ze dat nu al, ze is gewoon een geboren juf in mijn ogen. Nu moet ze begin maart een zogenaamd assesment doen. Dat is een les die ze helemaal tot in de puntjes moet uitdenken, beargumenteren en dan laten beoordelen door het assesment-panel.

Nath had de afgelopen weken intensief aan d’r assesment gewerkt, maar al d’r medestudenten – die ook hun assesment hadden laten beoordelen – moesten het weer verder aanpassen, want het was nog niet goed genoeg. Dus dat was een vervelend vooruitzicht.

Maar niet voor Nath. Zij kreeg namelijk gisteravond te horen dat haar assesment helemaal goed was en dat ze dus begin maart haar les mag gaan geven.

En ben eigenlijk best wel een klein beetje boel trots op m’n eigen juffe vriendinnetje 😛