Een eiland in de oceaan van weblogs

is ongeduldig

Heb ik altijd. Wil ik iets graag hebben, kijk ik er overal voor rond en uiteindelijk bestel ik het te snel :S

Zo ook deze keer weer. Ik was al sinds half december aan het rondkijken voor een MP3-speler. Uiteindelijk eentje gekozen en wilde die gaan bestellen. Op dat moment kwam het financieel niet zo goed uit dus even gewacht.

Tot vandaag. Na een beetje gespaard te hebben was het grote moment daar. Ik ging m’n nieuwe aanwinst bestellen. Bij de website (bedrijf) waar ik het eerst wilde bestellen hadden ze hem niet op voorraad. Maar ik wilde hem zo graag – snel – hebben:P

Dus nog even rondgekeken en uiteindelijk bij een andere website besteld. Kreeg een bevestiging met een ordernummer. Geld overgemaakt en hoopte dat het op tijd was. Ach ja. Anders kregen ze het geld morgen binnen en dan zou ik hem pas woensdag krijgen. Maakt ook niet zoveel uit. Maar op het moment dat ik het geld overmaak – en dus niet meer terug kan – zie ik uit een ooghoek dat het bedrijf waar ik hem besteld heb deze hele week gesloten is:

MP3spelers.nl is gesloten van 7 t/m 11 februari in verband met de uitbreiding van ons magazijn en uiteraard Carnaval in het zuiden

Dus ik mag lekker wachten tot volgende week voordat m’n MP3-spelertje binnenkomt :O

En ik dacht slim te zijn. Niet dus. Had ik even rustig gekeken en toen pas besloten dan had ik hem waarschijnlijk binnen twee dagen in m’n handen kunnen hebben. Nu duurt het waarschijnlijk minstens een week! :S