Categorieën
General

is blij met layout

Eindelijk eens een design waar ik trots op ben. Sinds een week staat deze layout  erop en ben nog steeds hartstikke tevreden. Vind hem – eindelijk – overzichtelijk, mooi, duidelijk en helder.

Kan nu eindelijk ook de korte berichtjes goed benutten – en doe dat ook. Heb nog wel een berg op m’n todo-lijst staan, maar het begin is er. En dat is het belangrijkst. Nu kan ik bij gaan schaven, knutselen en soms ff lekker niks doen. Want de basis is goed 😛

4 reacties op “is blij met layout”

Ik zal wel weer een spelbreker zijn, maar ik vind deze layout / vormgeving saai. De kleuren zijn flets en het geheel is erg ‘vlak’. De kopjes in het rechter gedeelte vallen gedeeltelijk onder het blauwe vak. Dit zal opzet zijn, maar ziet er vreemd uit. Ook het logo is half en zit in een hoekje gepropt. De titel .binnenkant vind ik ook beetje flauw. Je mist kleur en contrastrerende vlakken die het ontwerp spannend maken en aantrekkelijk om naar te kijken.

Just my 2 cents.

Je had het inderdaad al eerder geroepen.
Over de kleuren en het ‘vlakke’ ben ik het niet met je eens. Vind hem juist stijlvol en strak daardoor.
De kopjes heb ik inderdaad over laten lopen in de achtergrondkleur – zijn als het ware uitgeknipt 🙂
Hetzelfde met het logo, dat is ook rechtsboven en overlopend… want vind dat juist kewl 😛

Over de ruimte links bovenin (.voorkant, .binnenkant) ben ik het wel met je eens… die moet ik nog eens anders doen.

Maar over het algemeen vond ik de kleuren juist beter. Zeker vergeleken met de vorige designs. Vind dit tot nu toe m’n beste ontwerp.

ik vind hem goed. Buiten het feit dat er nu minder op de frontpage staat, geven de “zachte” kleuren het geheel nog meer rust. Ook is het weer veel overzichtelijker met de weblog links en de rest rechts. En dat uitknippen vind ik juist wel stoer (al kan het misschien verward worden met een bug ;] ). gw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *