Een eiland in de oceaan van weblogs

heeft voor hovenier gespeeld

Vanochtend vroeg opgestaan. De vader van Nath is hovenier en hij kwam een viertal bomen omzagen. Dus daar stonden we dan om 8.30 buiten. Eerst met een lang zaagding de onderste takken eraf gezaagd en al kort daarna lag de eerste boom om. Duurt jaren voor zo’n boom om zo groot te worden – schat zo’n jaar of 15  – en binnen een half uur ligt hij weer op de grond.

Toen alle takken op de aanhanger gegooid en de volgende boom omgezaagd. En om 9.30 brachten we de eerste lading met takken al naar de Gemeentedienst. Uiteindelijk is Nath d’r vader tot 10.00 bezig geweest met onze tuin te slopen. En ons kostte het nog tot 12.00 om alle rommel op te ruimen 😀

Denk dat ik ook maar hovenier wordt. Rommel maken en dan niet te hoeven opruimen 😛 Beetje boompjes omzagen en bakkies koffie drinken. Maar dankzij hem lagen de bomen dan wel in een mum van tijd op de grond in hapklare brokken. Dus bedankt schoonpaps 🙂

Wij waren het harde werken niet gewend, want vanmiddag stortte we in. Om 15.00 lekker gedouched en toen even op bed tv gaan kijken. Maar al snel werden de ogen zwaar en voor we het wisten was het 18.00 en hadden we dus een kleine drie uur geslapen 😀

En nu dus weer snel aangekleed, opgedoft en zometeen richting Epe. Want we gaan weer eens lekker uiteten. Nog beetje ter ere van het meer-dan-900-daags-samenzijn van vorige week. En waar gaan we naartoe, hier naartoe: Texas. Lekker smikkelen en smullen en vanavond weer voldaan ons bedje inkruipen.

Dan gaan we morgen ook nog naar de tv-opnames van Weekend-Miljonairs en wie weet… kom ik wel thuis met 1000.000 😀