Een eiland in de oceaan van weblogs

Goed begin van de week

Vanochtend onderweg naar de trein werd mijn dag vrolijk begonnen met vogelgekwetter en daar word je vrolijk van. De eerste tekenen van de lente, zoals ik het altijd voel. De vogels zijn voor mij altijd voorbodes van de lente. En dat is goed, want dat betekend dat het weer lekker warmer gaat worden enzo.

Voor de rest had de week wel iets beter mogen beginnen. Want op m’n werk gekomen blijkt de verwarming het niet te doen, dus beetje koud hier. Er komt nog net niet een ademwolkje uit m’n mond 😉

En het afgelopen weekend – heb ik dat ook weer verteld – was ook weer geslaagd. Zaterdag gekaart bij oma en de tantes in Amsterdam. Eerst lekker samen gegeten en toen gekaart. Minder was dat ik geen enkel potje gewonnen heb en de rest (oma, tante, tante en Nath) wel minstens een keer :S

Zondag lekker uitgeslapen en beetje administratieve dingen afgehandeld (rekeningen, belasting, school etc). Dus weer een nuttig weekend.

En zo komen we weer aan het begin van een nieuwe week, welke goed en minder goed begonnen is 🙂