Een eiland in de oceaan van weblogs

En weer iets anders

Kreeg gister ineens een ingeving. Had een betere layout bedacht. En na een uurtje lopen schuiven, klooien, kleuren proefen en uittesten in Photoshop heb ik het aangepast in de stylesheets. Voor de niet-technicische-mensen: daar geef je aan hoe een website eruit ziet. Je bepaald dus dat elk kopje een bepaalde kleur, grootte en positie krijgt etc. Heel gemakkelijk, want je hoeft aan de structuur niks te veranderen en kan eenvoudig alles in een keer aanpassen.

En twee uur later was het zover. Rakso had een ‘iets’ overzichtelijkerderderdere layout. Vind ik op dit moment dan. Misschien dat ik het over een paar dagen – of misschien nog wel sneller – weer bagger vind en weer ga klooien. Maar voorlopig ben ik hier tevreden mee. Het heeft weer meer Rakso-gevoel. Want zijn weer terug bij het good-old-blauw 😛

Nu alleen nog de reacties even mooi vormgeven en dan nog wat kleine dingetjes aan de achterkant toevoegen – handigheidjes voor mezelf, zoals reacties bewerken enzo – en dan ben ik voorlopig weer ff klaar met knutselen.

Hoop ik.

Maar ja. Ik ken mezelf. Dus binnen no-time ben ik weer bezig, aan het schuiven en ziet Rakso er weer anders uit.

Ach ja. Het is ook niet voor niks een eiland. Het drijft een beetje, dus beetje meer naar links, beetje meer naar rechts. Het drijft waar de wind hem blaast. En zie mij dan maar als een soort God die deze wind beinvloed 😀