Een eiland in de oceaan van weblogs

En nog eentje

// Rakso staat op het punt te verhuizen. Heb alles ingepakt, alles staat klaar om verscheept te worden. Nu is het alleen nog wachten op de daadwerkelijke verhuizing. Ik gok dat het tussen nu en morgenochtend gebeurd. Als het goed is merken jullie er niks van. Het enige waaraan je het zou kunnen merken is dat er bovenin de titel geen ‘Rakso – eiland in een oceaan van weblogs’ staat maar: ‘Rakso – op z’n nieuwe locatie’

// Van het weekend beetje vreemd. Beetje gekwakkel qua gezondheid. En nog niet beter, want ben nog steeds ziek. Last van snotteren, hoesten en misselijk. Vandaag wel naar werk geweest, maar weet niet of dat nou zo’n goede stap was. Maar ja, thuiszitten is ook geen pretje. Beetje saai. Nath was wat verstandiger en is vandaag gewoon thuisgebleven.

// Van het weekend wel lekker tortilla’s gegeten bij m’n moeder en Herman. En dat was wel weer gezellig. Nath heeft dan wel tijdje voor de haard gezeten omdat ze het koud had, maar lekker gegeten, lekker gekletst en was dus een succesvolle zondag.

// Heb m’n leuke bordspel helaas nog niet kunnen spelen door gebrek aan spelers 😛 Dit heeft hoofdzakelijk als oorzaak dat we ons dit weekend niet helemaal 100% voelden. Hebben meer gehangen en op bed gelegen dan dat we zin hadden om iets te doen :S Maar komt wel. Ooit 😛

// Ivm de aanstaande verhuizing wil ik u – de bezoeker – aanraden om even niet te reageren, aangezien een reactie mogelijk verloren kan gaan. Dus even uw mond houden, laat mij maar kletsen. 😀