Een eiland in de oceaan van weblogs

De mp3-speler verwelkomd

Vanochtend iets langer in bed kunnen liggen, want kon pas om 10.00 op het postkantoor terecht. Maar omdat ik vanochtend langer kon blijven liggen, was ik gisteravond ook later naar bed gegaan. Is altijd beetje vreemd. Want als je vroeg op moet, ga je ook vroeger slapen. Maar andersom dus ook :S

Maar ok, ik dwaal af. Ik zou vertellen over het mp3-spelertje.

Het postkantoor, daar lag het mp3-spelertje op me te wachten, ingepakt en helemaal alleen in het donker.

Toen hij me – om 10.00 precies – binnen hoorde komen bij het postkantoor, stond hij te springen van blijdschap. Eindelijk zou hij verlost worden uit z’n gevangenis; een kartonnen doos met van die piepschuim achtjes.

Eindelijk zou hij het daglicht weer kunnen aanschouwen en kon hij zijn taak gaan vervullen: het leveren van mooie muziek en data.

De bus naar Amsterdam vertrok om 10.05. Ik kwam om 10.10 aan bij de halte, dus had de bus gemist. Daarom dus nog tot 10.35 zitten wachten, maar de tijd nuttig kunnen gebruiken; heb het mp3-spelertje bevrijd uit z’n benarde positie en kennis laten maken met z’n nieuwe eigenaar. Daarna de handleiding doorgelezen, want het spelertje was nog zo verzwakt van zijn reis dat hij eerst even moest bijkomen.

Hier – op m’n werk – ligt hij nu dan ook. Rustig wat stroom op te slurpen totdat hij weer voldoende bij krachten is om mij van dienst te zijn. Ga hem vanmiddag nog even aan het infuus leggen, laat ik hem m’n computer leegslurpen. Alle MP3-tjes gooi ik erop en dan kan ik lekker op de terugweg samen met hem genieten van al dat moois.

Maar nu eerst ligt hij nog even bij te komen, dus plaats vanavond wel een foto van hem. Bedenk me dat ik nog niet eens een naam voor hem heb. Iemand een idee?