Categorieƫn
General

zwemt totdat hij erbij neervalt

Au au au. M’n armen doen au. Nou ja, niet m’n armen zelf. Meer de spieren in m’n armen. En m’n benen zijn ook van pap. Dat allemaal doordat ik vandaag voor het eerst heb meegedaan aan trimzwemmen. Lekker zwemmen, maar dan heel actief en sportief. Veel borstcrawl en veel conditietrainingen. Viel me wel zwaar, maar ga me zeker inschrijven. Eens kijken of ik dat kan volhouden. Ga nu lekker bedje in. Lekker nog even lui tv kijken en dan slapen. Ben ik wel aan toe. Morgen weer vroeg op en hopen dat ik m’n armen kan optillen šŸ˜€

2 reacties op “zwemt totdat hij erbij neervalt”

Ben inderdaad veel met sport bezig. Maar dit is – for the record – pas sport 4:
– shaolin gong fu (mislukking)
– taichi (nog steeds mee bezig, maar ga stoppen)
– hardlopen (nog steeds en ga door)
– zwemmen (nieuwe sportpassie :D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *