Een eiland in de oceaan van weblogs

Onsamenhangend gebla

Rakso functioneert niet naar wens. Als je een specifieke post wilt openen dan krijg je een of vage opmaak en geen tekst. Komt door de nieuwe layout. Kan het eenvoudig fixen. Zal me waarschijnlijk maar een uurtje kosten, maar dat stel ik nog even uit. En niet om u – de bezoekers van dit weblog-eiland – te pesten, maar omdat ik weer terugkerende klachten van RSI krijg. M’n armen gaan weer pijn doen en kloppen. En dat is vervelend en – nog erger – heel eng. Vandaar dat ik dus besloten heb om even wat minder achter de computer te kruipen. Punt. Volgende gebla:

Oling.org is na lange tijd gesukkelt te hebben weer back in town. Na de weblog opgegeven te hebben en er een zogenaamde ‘sjoklog’ van gemaakt te hebben bleek deze toch niet zo geslaagd. Na het falen van de ‘sjoklog’ is Oling.org enige tijd op display:none gezet, maar nu weer terug! En hoe. Het wordt een afstudeerlog. Ja, net zoals ik eigenlijk ooit zelf had willen maken. En ook over de stage bij Framfab. Maar dan die van Paul. Ja menschen, u leest het goed. Paul wordt mijn naaste collega – misschien wel letterlijk, want het bureau naast me is nog vrij – en zal ook Framfab gebruiken als afstudeerbedrijf. Dus ga allen naar Oling.org en volg vanaf volgende week donderdag (is de planning) zijn stageverloop. Punt. En nog een klein geblaatje:

Nu we het toch over stages en Framfab hebben kan ik ook wel even opmerken dat ik vandaag mijn Technisch Ontwerp (TO) heb afgerond en nu dus eindelijk – eindelijk! – beginnen met proggen (=programmeren/ontwikkelen/bouwen/maken van een applicatie). Dus lekker vanaf morgen aan de slag.

Klaar. Punt.

Heb dit stukje nu voor de tweede keer getypt. Ik heb namelijk zo’n handige muis met een ’terug’-knop. En soms – heel vervelend – als je je muis vastpakt dan klik je met je duim op dat knopje en ga je terug naar de vorige pagina. Terwijl je net al je teksten ingetyperd hebt en op [opslaan] wilde klikken. Dus ik baalde een beetje  – boel.