Een eiland in de oceaan van weblogs

Meer dan 900 dagen samen

Al meer dan 900 dagen. Zo lang zijn Nath en ik vandaag samen. Om precies te zijn 912 dagen (waarschijnlijk zelfs 913, maar heb geen zin om het exact uit te rekenen). Om het gemakkelijker te zeggen: 2,5 jaar zijn we al een paar :D. Gaat snel en ook weer niet. Aan de ene kant lijkt het ook alsof ik d’r al jaren ken. En aan de andere kant lijkt als de dag van gisteren dat ik d’r leerde kennen en vroeg of ze mij leuk genoeg vond om d’r vriendje te zijn.

En heb nog steeds geen spijt van die vraag. Voelt nog steeds heerlijk om d’r vriendje te mogen zijn. Ben nog steeds super trots op m’n vriendinnetje. Om wie ze is en alles wat bij d’r hoort. Heerlijke meid is het. In alle opzichten. Hou van mijn vriendinnetje. Onwijs veel 😀

En dan te denken dat het allemaal begon op 15 juli 2002. Een maandag, ik was net een dag terug van vakantie uit Frankrijk en er lag een mailtje op me te wachten. Ene Nathalie had me een berichtje gestuurd. Maar ik kende helemaal geen Nathalie. Toch wel nieuwsgierig eens teruggemailt en al snel konden we niet meer stoppen. Mailen, msn-en (chatten), smsen en uiteindelijk bellen. Door dit laatste was de stap om af te spreken heel klein, maar toch eng. Maar dat deden we dus op 31 juli 2002, inmiddels precies 2,5 jaar geleden.

Het begon als simpel vriendje-vriendinnetje, maar inmiddels zijn we ons al beetje aan het richten op de volgende stap – samenwonen / het huis uit / het nest verlaten en uitvliegen. We zijn laatst al eens wezen kijken bij de IKEA om onze smaak af te stemmen en afgelopen weekend beetje rondgekeken op internet. Ik moet namelijk een nieuw bed, want m’n huidige bed bezorgt ons rug- en schouderklachten. Maar we hebben allebei een beetje ander idee over wat een mooi bed is. Ik neig meer naar een iets moderner bed en Nath meer naar wat klassieker/romantischer bed. Maar we komen er wel uit. Doen we altijd.

Voor het vieren van ons jubileum hebben we nog geen plannen. Waarschijnlijk binnenkort weer lekker uiteten en naar het theater ofzo. Bioscoop doen we al zo vaak, dus eens ergens anders kijken misschien.
En op naar de volgende 2,5 jaar 😀