Mijn broertje werkt bij het Kruidvat (of is het gewoon Kruidvat, zonder het?). En als je dat doet, krijg je soms ‘afvallige’ producten mee naar huis, als je dat wil uiteraard.

Zo ook laatst. Kwam hij aanzetten met een tas vol met allemaal flesjes parfum. De zogenaamde testers, maar er zaten ook luchtjes bij waarvan het flesje iets beschadigd was of het etiket weg was.

Gisteravond hebben m’n vader en ik alle luchtjes nog eens geroken, gesorteerd van vies-naar-lekker. Helaas waren de meeste luchtjes niet te luchten. Snap niet dat mensen zo’n luchtje kopen en opdoen. M’n vader zei ook al: "dit zijn luchtjes voor heel lelijke mensen" 😛 Maar sommige luchtjes gun je de lelijkste mensen nog niet eens. Van de lucht gaan je nekharen overeind staan, zo vies roken ze. En dan echt heel chemisch en blerk goor.

Het nadeel was alleen dat sommige flesjes lekte, dus dat ik nu hier – op m’n werk – nog steeds met een gore walm van gemixde parfum om me heen zit. Hoop dat het niet zo opvalt. Maar kan ook zijn dat ik zelf vanmiddag met hoofdpijn hier zit. Van de vieze parfumlucht. :S