Het is weer maandag. Frisse start van een nieuwe week. Een week met – hoop ik – veel vorderingen met m’n afstudeerstage. Afgelopen week heel veel opgeschoten en had vrijdagavond alweer zin om maandag weer verder te kunnen. Zaterdag zijn we nog even bij de IKEA wezen kijken, beetje smaak-tunen. Kijken wat we leuk vonden en dus beetje vooruit plannen hoe ons huisje (eind dit jaar/begin 2006) zouden willen inrichten. En zijn erachter gekomen dat we allebei soms wat consessies moeten doen… en soms passen we perfect qua smaak bij elkaar 😀

Daarna lekker naar het strand (Noordwijk) gegaan. Daar – de talloze aangespoelde scheermesjes vertrappend – lekker uitgewaaid en nog even het stadje Noordwijk ingelopen. Op zich wel leuk stadje, alleen beetje yupperig. Beetje teveel gericht op de dure kak mensen die daar wonen.

Terug gereden via Amsterdam-Westpoort (industrieterrein en havens van Amsterdam), maar we waren allebei zo duf van het strand en ook nog misselijk – waarschijnlijk van de zweedse balletjes bij de IKEA – dat we zo snel mogelijk naar huis wilden. Thuisgekomen lekker nog even tv gekeken en toen was de eerste dag van het weekend alweer voorbij.

Gister (zondag) hebben we ook niet veel gedaan. Eerst eens lekker uitgeslapen, daarna hebben Nath en ik nog wat auto’s laten crashen in Burnout 3 waarna we bij Nath een DVDtje gekeken hebben. ’s Avonds met de ouders van Nath lekker gehaalde chinees gegeten, op de bank gezamelijk tv gekeken en daarna vroeg naar bed gegaan.

En nu is het alweer maandag. Weekend is voorbij. Ons wacht weer een week vol nieuwe dingen. Ik hoop namelijk heel erg ver te komen met m’n stageopdracht. En woensdag is de eerste dag dat mijn broertje (Jasper) 21 jaar oud is en dat m’n schoonmoeder (moeder van Nath) 42 jaar (dubbele van Jas!) is. Dubbel feest dus.

Dus een leuke week wacht ons. Laten we maar beginnen 😀