Moet even rustig aan doen hoor. Ben afgelopen paar dagen tot laat bezig met het nieuwe ontwerp; hier nog wat aanpassen, daar nog wat verschuiven. En als ik er dan tevreden mee ben, het uitwerk in HTML en het dan weer bekijk, dan zie ik vaak weer dingen die me niet bevallen. En dan kan ik weer opnieuw beginnen: weer aanpassen, weer verschuiven, weer uitwerken en weer bekijken. En dan soms weer opnieuw.

Zucht.

En omdat ik dat in de avonduurtjes doe en overdag gewoon fulltime werk, gaat m’n lichaam weer protesteren. M’n armen doen weer pijn en beginnen weer beetje te kloppen. En dat is niet goed.
Dus we gaan weer een versnelling lager en gaan nu maar wat langzamer het ontwerp uitwerken.

Dus mensen. Helaas. Jullie zullen nog iets langer moeten wachten op de nieuwe look-and-feel van Rakso, maar ik verwacht het nieuwe ontwerp up-and-running te hebben tegen het einde van volgende week. Hoop ik 😀

Dit weekend komt het er al helemaal niet van.
Zaterdag ff met Nath naar het strand. Even uitwaaien. Heerlijk.
En dan zondag ook lekker niks doen – tenminste niet achter de computer. En dan in de loop van volgende week zal ik de draad maar weer eens langzaam oppakken. :S