CategorieΓ«n
General

Gezinsuitbreiding

Nath ging naar de vogelmarkt. En Nath kwam terug met Pluis. Een zwart konijntje. Dus weer iets voor onze uitset πŸ™‚

Nou Pluis, welkom in de familie.

8 reacties op “Gezinsuitbreiding”

Hij is echt super schattig πŸ™‚ Gisteravond zaten we samen op bed… en Pluis huppelde heen-en-weer over het bed. En toen nog crackertje gevoert en hij is ook gaan drinken. Sweeeeeeeeeet πŸ˜‰

het is goed dat jullie er maar 1 hebben genomen. Wij hebben er twee van “hetzelfde” geslacht… tenminste…. dat vertelde de buurjongen van 10 waar wij ze van konden kopen. Maar na een paar maanden liepen er toch echt pups in het hok !! Wij terug en vragen aan de buurjongen waarom hij dacht dat het twee vrouwtjes waren. Nou vertelde hij “ze hadden alletwee tepeltjes” en dus waren het vrouwtjes… πŸ™‚ πŸ™‚ Me buurjongen wordt een uitstekende verkoper denk ik…. hahaha.
(http://www.jongeren-startpagina.nl/weblogs)

Nath d’r tante bleek achteraf ook nog een hok vol jongen te hebben. Dus we hadden hem eigenlijk niet eens hoeven ‘kopen’. Maar ja. Pluis is de vijf euro zeker wel waard. Jaja. Voor vijf hele euro’s heb je al zo’n lief mormeltje πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *