Zoals ik al eerder aangegeven had, zijn we vanavond naar Ocean’s Twelve geweest. Was op zich wel weer een gave film. Maar ik miste toch iets. De vorige film (Ocean’s Eleven) had een heel gaaf uitgevoerd plan waarbij elk lid van het team z’n eigen rol had. In dit vervolg waren de rollen een beetje verdeeld. Maar nooit allemaal tegelijk. Dus geen groot plan dat uitgevoerd werd en dat vond ik jammer.

De film duurde ruim twee uur, maar daar merkte je niks van. Het was niet langdradig of saai. De hele tijd was er spanning en gebeurde er wel iets. En de muziek was  – net zoals bij de vorige film – weer grandioos. Had een iets andere insteek, maar toch heel lekkere deuntjes 😛

Ondanks dat de film mij dus achterliet met een dubbel gevoel was het een heel gezellige avond. Eerst lekker gegeten, daarna leuke film gezien en ondertussen gewoon lekker gelachen en lekker kunnen kletsen. Mooi dus. Was zeker een geslaagd avondje uit. Iets om vaker te doen. Misschien als Ocean’s Thirteen uit is? 😀