Het is alweer 2005. Gaat snel. En we zijn het jaar alweer goed begonnen. Vandaag naar de familie op de Veluwe gegaan. Eerst bij de ene oma langs, daar kwam alle familie naartoe en nog de restanten van het vuurwerk afgestoken. En daarna naar de andere familie.

Daar is het traditie om met de hele familie boerenkool met worst te eten. Heerlijk. En een super grote pan, leek wel een wasteil.

Ook nog even met de neven van Nath vuurwerk wezen afsteken. En hier moet gezegd worden dat het vuurwerk op de Veluwe wat zwaarder is dan hier in het keurige Almere. Ze hadden daar een melkbus met carbit, knalpatronen (voor een pistool) en ook nitraatbommen. En knallen dat het deed. Niet te geloven.

En ’s avonds weer naar huisje gereden. En we lagen er weer vroeg in. Helemaal kapot 😛
Morgen naar mijn familie. Even langs oma – ja, is er nu nog maar één – en ook nog even bij moeders langs 😀