Categorieรซn
General

Dropshots

// Pluis drinkt, eet, sprint door de kamer en maakt het goed. En hij is super liiiieeefffff ๐Ÿ™‚

// Stageopdracht schiet al aardig op. Heb bijna (EINDELIJK) het ontwerp klaar en kan dus – hopelijk – eind volgende week beginnen met de bouw. Gister (vrijdag) hele dag thuis gewerkt en daardoor heel erg ver gekomen. Veel dingen kunnen afronden en me even goed kunnen concentreren.

// Als het allemaal volgs plan verloopt zal ik begin april klaar zijn met m’n stageopdracht en dus afgestudeerd zijn. Eindelijk. Want ben begonnen in augustus 1998. Inmiddels dus al bijna 7 jaar aan het studeren :S

// Ben met m’n stagebedrijf in onderhandeling over m’n contract. Want ik kan daar blijven na m’n stage. Als werknemer. Dus heb meteen al m’n eerste baan te pakken. Beter begin kan je je niet wensen ๐Ÿ˜›

// Om daar te blijven moet ik wel van programmeertaal wisselen. Van PHP naar C# / ASP.NET. Een hele omschakeling maar wel interessant. Dus nu – naast m’n stageopdracht – ook druk bezig met het leren van C# / ASP.NET.

// Het design van Rakso is even blijven steken. Omdat ik weer teveel achter de computer zat kreeg ik weer last van m’n armen. Daarom de afgelopen week ‘s avonds zo min mogelijk achter de computer gezeten.

// Dit weekend weinig plannen. Lekker boek lezen en beetje hangen. En dan zondag lekker Pluis weer zien ๐Ÿ˜€

// Maandag eens kijken bij zwemmen. Lijkt me wat beter voor m’n lijf dan TaiChi. Tuurlijk, TaiChi is wel leuk. Maar beetje te passief. Dus we gaan zwemmen. En uiteraard lees je hier maandag hoe het was. ๐Ÿ™‚

3 reacties op “Dropshots”

Ik mis mijn log vandaag een beetje. Ik heb wel eens van die dagen, dan denk ik .. verdorie, had ik maar een log. Daarom donder ik het hier maar neer. Mijn weekend was tof! Ik heb jan wandelaar gedronken, monopolie gespeeld, een mercedes a klasse afgeragt, 2 films gekeken (taking lives en mindnogiets). Nu is het echter zondagmiddag en morgen moet ik een jsp forum inleveren. Dus ik zit te proggen! Ik? Ja IK! Echt, proggen, met code en enge if statements. Maar het wordt wel een stoer forum. Je kan nu al alle topics bekijken en een topic maken en strakjes kun je ook reageren op een topic. Maar, dan moet ik het wel snappen. Als ik nou eens topicnr gelijk maak aan reageernr? Hmmz. Doei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *