Een eiland in de oceaan van weblogs

Dropshots

// Pluis drinkt, eet, sprint door de kamer en maakt het goed. En hij is super liiiieeefffff 🙂

// Stageopdracht schiet al aardig op. Heb bijna (EINDELIJK) het ontwerp klaar en kan dus – hopelijk – eind volgende week beginnen met de bouw. Gister (vrijdag) hele dag thuis gewerkt en daardoor heel erg ver gekomen. Veel dingen kunnen afronden en me even goed kunnen concentreren.

// Als het allemaal volgs plan verloopt zal ik begin april klaar zijn met m’n stageopdracht en dus afgestudeerd zijn. Eindelijk. Want ben begonnen in augustus 1998. Inmiddels dus al bijna 7 jaar aan het studeren :S

// Ben met m’n stagebedrijf in onderhandeling over m’n contract. Want ik kan daar blijven na m’n stage. Als werknemer. Dus heb meteen al m’n eerste baan te pakken. Beter begin kan je je niet wensen 😛

// Om daar te blijven moet ik wel van programmeertaal wisselen. Van PHP naar C# / ASP.NET. Een hele omschakeling maar wel interessant. Dus nu – naast m’n stageopdracht – ook druk bezig met het leren van C# / ASP.NET.

// Het design van Rakso is even blijven steken. Omdat ik weer teveel achter de computer zat kreeg ik weer last van m’n armen. Daarom de afgelopen week ’s avonds zo min mogelijk achter de computer gezeten.

// Dit weekend weinig plannen. Lekker boek lezen en beetje hangen. En dan zondag lekker Pluis weer zien 😀

// Maandag eens kijken bij zwemmen. Lijkt me wat beter voor m’n lijf dan TaiChi. Tuurlijk, TaiChi is wel leuk. Maar beetje te passief. Dus we gaan zwemmen. En uiteraard lees je hier maandag hoe het was. 🙂