Laatst stond de monitor van mijn computer op m’n stage op z’n kop. Zomaar. Uiteraard wel met een reden, maar niet met een heel nuttige reden 😀

Soms hebben we hier namelijk beetje onzinnige discussies. Deze keer had iemand geroepen dat de tv’s in Australie anders in elkaar zitten, want daar hebben ze andere magnetische velden. Hij zei ook dat als je hier je tv op z’n kop zou zetten, dat je beeld dan anders gekleurd werd. En dat gingen we proberen. Met mijn monitor, want: "dat is in principe ook een soort televisie".

Na wat gestuntel, gedraai en geklooi met kabels hadden we eindelijk mijn monitor op z’n kop staan. En inderdaad, aan de onderkant van de monitor werd alles met een paarse waas overspoeld. Alsof alle electroden naar beneden getrokken werden door de zwaartekracht. Het was dus een geslaagd experiment. Maar daar stonden we dus, ik met een groep collega’s. Allemaal gebogen met ons hoofd op z’n kop om te kijken naar de kleuren van de monitor op z’n kop 😛

Uiteindelijk met wat gestuntel en gedraai de monitor weer teruggezet en gingen we allemaal weer aan het werk. Maar weer was er een levensvraag opgelost. Tja. Ik leer dus wel veel op m’n stage 😀