Ondanks het overlijden van m’n oma gaat het leven gewoon door. Heb vandaag dus beetje met een dubbel gevoel rondgelopen. Was aan de ene kant verdrietig door het verlies van m’n oma, aan de andere kant blij voor haar dat nu eindelijk haar tijd gekomen was. Hebben vanmiddag dus ook gewoon door de stad gesjokt. Wisten niet zo goed wat te doen en dus beetje rondlopen en winkels kijken.

Heb – voor het eerst – een iPod in m’n handen gehad en ziet er echt gaaf uit. De werking van het menu is heel relaxed en echt super eenvoudig. Maar toch besloten om voor de iRiver H-120 te gaan. Deze dus:

Heb na veel gelezen te hebben toch besloten om deze te gaan bestellen. Hij kost zelfs minder dan de iPod, heeft meer functionaliteiten en schijnt betere geluidskwaliteit te hebben. Dus eigenlijk had ik geen argument om voor de iPod te kiezen – behalve dan het gruwelijke design 😛

Moet nog ff zien wanneer ik hem bestel, hangt beetje vanaf wanneer ik geld binnen krijg van aantal klanten. Daarnaast wil ik het toch wel snel gaan doen. Ten eerste omdat ik hem – uiteraard – snel in m’n handjes wil houden, maar ten tweede ook omdat hij nu ergens – ik zeg lekker niet waar – 25 euro goedkoper wordt aangeboden dan bij de andere winkels 😀

Nou. Nu eerst lekker kerst vieren – als dat kan, naar omstandigheden – en daarna zien we wel weer verder. Tot morgen!