Een eiland in de oceaan van weblogs

zoekt naar de ultieme MP3-speler [1]

Vandaag weer de zoektocht opgepakt welke ik enkele maanden geleden was begonnen. Wil nog steeds een draagbare harde schijf. Zodat ik gemakkelijk bestanden kan uitwisselen (van werk naar thuis, van thuis naar vrienden, van nathalie naar thuis etc), maar tevens welke ik kan gebruiken om m’n grote berg MP3tjes op te slaan en te beluisteren.


Had vorig jaar de MP3-speler van m’n brothertje geleend, was een leuk ding maar had te weinig opslagruimte. Daarom was ik enkele maanden geleden aan het kijken en vond de iRiver H120:Maar inmiddels nog wat nagezocht en nu neig ik meer richting de welbekende iPod:Het is wel lastig, want er zijn er zoveel. Want er is ook bijvoorbeeld nog de Creative Zen Touch:Maar toch spreekt de iPod me het meeste aan. Qua design en ook door alle goede verhalen en de vele extra mogelijkheden. Maar ga nog maar even wat rondzoeken en informeren. Heeft toch geen haast. Tuurlijk zou ik het ding eigenlijk nu al in m’n handen willen hebben, maar aangezien de prijs behoorlijk is (290 euro’s) gaan we daar rustig geld voor aan de kant leggen en rustig eens kijken wat we willen.


En nu lekker slapen 😀