Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

zoekt naar de ultieme MP3-speler [1]

Vandaag weer de zoektocht opgepakt welke ik enkele maanden geleden was begonnen. Wil nog steeds een draagbare harde schijf. Zodat ik gemakkelijk bestanden kan uitwisselen (van werk naar thuis, van thuis naar vrienden, van nathalie naar thuis etc), maar tevens welke ik kan gebruiken om m’n grote berg MP3tjes op te slaan en te beluisteren.


Had vorig jaar de MP3-speler van m’n brothertje geleend, was een leuk ding maar had te weinig opslagruimte. Daarom was ik enkele maanden geleden aan het kijken en vond de iRiver H120:Maar inmiddels nog wat nagezocht en nu neig ik meer richting de welbekende iPod:Het is wel lastig, want er zijn er zoveel. Want er is ook bijvoorbeeld nog de Creative Zen Touch:Maar toch spreekt de iPod me het meeste aan. Qua design en ook door alle goede verhalen en de vele extra mogelijkheden. Maar ga nog maar even wat rondzoeken en informeren. Heeft toch geen haast. Tuurlijk zou ik het ding eigenlijk nu al in m’n handen willen hebben, maar aangezien de prijs behoorlijk is (290 euro’s) gaan we daar rustig geld voor aan de kant leggen en rustig eens kijken wat we willen.


En nu lekker slapen ๐Ÿ˜€

Vorige

Manchurian Candidate

Volgende

Thom is opgevoerd

 1. Craggie

  JAAAAAAAA!
  Ik heb het geziehien!!! ๐Ÿ˜€

 2. Craggie

  Slaap lekker man
  ๐Ÿ˜

 3. shark

  probleem van die iPod is dat de batterij echt
  vreselijk gaar is. In de nieuwere generatie zit
  geloof ik een iets betere, maar die kan je ook
  sowieso maar rond de 200 keer opladen. Daarna
  moet ie vervangen worden (voor 70 dollar geloof ik….)
  Ik wou eerst ook een iPod, maar toen ik de enorme
  vloed van klachten las over de batterij heb ik toch
  maar voor een iRiver gekozen:)

  dus ik zou dat nog even opzoeken van die batterij
  als je er toch de tijd voor gaat nemen ๐Ÿ˜‰

 4. Skar

  Kewl thanx. Ga ik daar nog even op letten. Heb al wel gelezen dat het nu wat minder erg is geworden en er zijn nu al veel bedrijven waar je de batterij kan laten vervangen. Maar toch ff kijken ๐Ÿ˜› Thanks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén