Het is weer maandag. We hebben het weekend weer overleefd. Zaterdag lekker Peters verjaardag geviert, met een gezellig clubje. Totaal 7 piepols.
Eerst uiteten bij Spotlight. Echt heerlijk gegeten en was echt super gezellig. Maar ja, we zijn ook niet anders gewend daar 😛 Daarna nog lekker bij Peter thuis nagekletst en doorgefeest. Ben daar nog uit m’n broek gescheurd. Had toevallig ’s middags nog in de stad gekeken voor een nieuwe broek – was ik wel aan toe – maar niks kunnen vinden. En ’s avonds scheur ik eruit 😀 Beetje stom, maar was wel lachen.
Tegen 1 uur waren Nath en ik helemaal doodop (moei). Dus toen lekker in bedje gekropen.


Zondagochtend lekker beetje uitgeslapen en daarna nog ff buiten stukkie gewandeld. Mmmmz. Lekker weer was het. En daarna nog de rest van de middag m’n franse sollicitatiebrief geschreven. Dat heb ik al meerdere weken uitgesteld, maar nu toch eindelijk aan begonnen. En wel een aardig stuk gekomen. Vanavond nog maar even verder en dan issie bijna klaar.


Vond nog een interessante site om je frans beetje op te halen, spelenderwijs. Het is wel een engelse site, maar dat mag de pret niet drukken. Kijk hier maar eens, mocht je frans interessant vinden: www.realfrench.net.


Nou. Dat was dus weer mijn weekendje. Heb het weer overleefd en nu weer lekker de week begonnen. Volgend weekend is het kerst, daarna oud&nieuw… dus druk druk druk :S